CSD_UnitateaNucleara
LaboratoareleCHD
SpectrixMarine
CSD_LaboratorEND
GrupCSD
Contact
Home
Echipamente
Autorizari

Examinari

     Realizam intreaga gama de examinari si incercari mecanice aplicabile metalelor si constructiilor mecanice. Folosim echipamentele cele mai performante produse de firme certificate ISO 9001, echipamente ce sunt periodic verificate de catre reprezentantele firmelor producatoare.
       Toate serviciile prestate de grupul nostru se executa in sistem de asigurarea calitatii in conformitate cu SR EN ISO 9001:2008 si SR EN ISO/CEI 17025:2005, de catre personal cu inalta calificare autorizat si certificat in conformitate cu SR EN 473:2008, cu o lunga experienta in domenii diverse ca industria chimica si petrochimica, industria materialelor de constructie si cimentului, nuclear, industria energetica, naval, folosindu-se doar echipamente si consumabile produse de societati certificate ISO 9001.  

 

 

Se poate aplica atat in defectoscopie cat si pentru evidentierea modificarilor superficiale de structura in urma tratamentelor termo-mecanice-chimice. Indicatiile relevate sunt fisurile, lipsa de topire, de penetrare, stratificarile si alunecarea plana, incluziunile de zgura, gazoase sau metalice, santuri marginale etc.

 

CSD SRL 2011 - All rights reserved
Examinari
Examinari_eng