CSD_UnitateaNucleara
LaboratoareleCHD
SpectrixMarine
CSD_LaboratorEND
GrupCSD
Contact
Home
Echipamente
Autorizari

SC CSD SRL CONSTANTA ocupa segmentul de piata a examinarilor nedistructive in domeniul industrial (industria petrochimica, chimica, a materialelor de constructie, producerea de abur si energie clasica si nucleara, etc) pentru:

 

Instalatii de productie, stocare si distributie GPL:


Rezervoare pentru produse chimice si petroliere:


Echipamente de rafinare chimica si petrochimica :


Echipamente industriale:


Cazane de abur si instalatii de ridicat

 

SC CSD SRL ROMANIA este certificata:

I.S.C.I.R. pentru:


C.N.C.A.N. pentru:


Germanischer Lloyds pentru examinari cu ultrasunete.

CSD - Unitatea Nucleara

Sistemul de management al SC CSD SRL este certificat de TUV AUSTRIA in comformitate cu SR EN ISO 9001:2008.

 

Folosim echipamentele cele mai performante produse de firme certificate ISO 9001, echipamente periodic verificate de reprezentantele firmelor producatoare. Toate serviciile prestate de grupul nostru se executa in sistem de asigurarea calitatii in conformitate cu SR EN ISO 9001:2008 si SR EN ISO/CEI 17025:2005, de catre personal cu inalta calificare autorizat si certificat in conformitate cu SR EN 473:2008, cu o lunga experienta in domenii diverse ca ind. chimica si petrochimica, ind. materialelor de constructie si cimentului, nuclear, ind. energetica, naval, folosindu-se doar echipamente si consumabile produse de societati certificate ISO 9001.

 

TIPURI DE EXAMINARI EFECTUATE DE CSD SRL - Unitatea Nucleara:

 

Examinare cu radiatii penetrante
Metoda de examinare cu radiatii penetrante este eficienta in detectarea discontinuitatilor interne, indiferent de cauza de producere, forma, adancimea la care sunt situate sau orientarea acestora.

 

Analiza spectrometrica cu fluorescenta de raze X

Ofera o analiza cantitativa a componentei chimice, informatii instantanee cu o precizie mare. Spectrometrul este folosit pentru a identifica elemente de aliere, fara prelevarea procentului de carbon, si sa cuantifice valoarea acestor elemente pentru a determina compozitia elementara a unui material. Portabilitatea aparatului Innov-X duce la un cost redus mai ales atunci cand timpul este de esenta si/sau atunci cand materialele nu pot fi transportate, deteriorate sau modificate.

CSD SRL 2011 - All rights reserved
CSD_UnitateaNucleara
CSD_UnitateaNucleara_eng